Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποδηλατάδα με στυλ και κομψότητα

Το ποδήλατο πολλές φορές αποδεικνύεται καλύτερο και από αυτοκίνητο.Ειδικά,εμείς οι γυναίκες το λατρεύουμε και το καταευχαριστιόμαστε.Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε όχι μόνο στις βόλτες μας,αλλά και στις δουλειές μας.Γιατί,λοιπόν,να μην είμαστε στυλάτες και πάνω του;Συγκεντρώσαμε μερικά streetstyles με ποδήλατα και σάς τα παρουσιάζουμε.Πάρτε ιδέες  και μαγέψτε ακόμα και με το ποδήλατο!Για τις εκκεντρικές της παρέας έχουμε να προτείνουμε πολλά χρώματα και ιδιαίτερα ρούχα,για παράδειγμα ένα κομμάτι με τεράστιες τσέπες θα ήταν ιδανικό για εσάς και πολύ βολικό.
Το μεταλλικό παντελόνι μην το φοράτε μόνο στα clubs.Συνδυάστε το με λευκό πουκάμισο και sneakers και στην ποδηλατάδα.Ένα αέρινο φουστανάκι σε έντονο χρώμα και μία τσάντα ιδανική θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή.Συμβουλή:απο κάτω βάλτε ένα πολύ λεπτό σορτς,για να μην υπάρξουν ακατάλληλες αποκαλύψεις!Φυσικά,όλα τα oversized ρούχα είναι κατάλληλα και αν έχουν και χαρούμενα prints ακόμα καλύτερα!Οι κοπέλες στις φωτογραφίες δε δειλιάζουν να φορέσουν ψηλοτάκουνα ή πλατφόρμες.Δοκίμασέ το κι εσύ και μπορεί να κολλήσεις!Γενικά υπάρχουν πολλές ιδέες.Διάλεξε ποια σου ταιριάζει,για να μην εγκαταλείπεις ποτέ το στυλ!









    • Ποδηλατάδα_με_στυλ_και_κομψότητα (7)
    • Ποδηλατάδα_με_στυλ_και_κομψότητα (6)
    • Ποδηλατάδα_με_στυλ_και_κομψότητα (4)
    • Ποδηλατάδα_με_στυλ_και_κομψότητα
    • Ποδηλατάδα_με_στυλ_και_κομψότητα (3)
    • Ποδηλατάδα_με_στυλ_και_κομψότητα (5)

    lamode

    Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    Συναρμολόγηση ποδηλάτου

    Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών στο εργοστάσιο κατασκευής των Ελληνικών ποδηλάτων ballistic και clermont

    Ακτινολόγηση - Διόρθωση Ζάντας

    Ρόδα είναι και στραβώνει! Αλλά μην ανησυχείτε, πριν πάτε στον μάστορα ρίξτε μια ματιά στο βίντεο αυτό και προσπαθήστε το λίγο μόνοι σας!  Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο ιδιαίτερο πτυχίο αλλά υπομονή και θέληση! Δεν είναι τόσο απλό αλλά ούτε και τόσο δύσκολο όσο νομίζετε! 

    Ρυθμίσεις ποδηλάτου

    Σωστή θέση του αθλητή πάνω στο ποδήλατο   Από τα πιο βασικά πράγματα τη στιγμή που κάποιος πρόκειται να αγοράσει καινούριο ποδήλατο είναι να αγοράσει το κατάλληλο. Εκτός από τους αρκετούς διαφορετικούς τύπους που μπορεί να κυκλοφορούν στην αγορά οι σωστές μετρήσεις σε οποιοδήποτε από αυτά μπορούν να αλλάξουν την δυσάρεστη εικόνα που αφήνει ένα λάθος ποδήλατο σε κάποιον ποδηλάτη. Αρχικά αυτή η νέα θέση μπορεί να δείχνει άβολη, με τα πόδια να αγγίζουν ελάχιστα το έδαφος και τον κορμό σε πλήρη έκταση, ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της απόδοσης αλλά και στην πολύ σημαντική αποφυγή τραυματισμών ή πόνων.